• New
Nosbei пилешко име персонализирано име Фланелово подарък за подарък леко тегло меко хвърляне на одеяло сладко уютно одеяло за леглото диван пътуване на открито за де?

Nosbei пилешко име персонализирано име Фланелово подарък за подарък леко тегло меко хвърляне на одеяло сладко уютно одеяло за

BGN 0.67

Брой продукти
Продуктът е наличен

Марка : Nosbei. Материал : Плюшена тъкан на фланела. Размер : 30x 40 инча (75x 100 cm). 40 х 50 инча (100x130см). 50 х 60 инча (130x150см). 60 х 80 инча (150x200cm). Характеристики : Меки, гладки, блясък, топъл, преносим. Функция : Копак на диван, одеяло за диван, бебешко одеяло за деца, одеяло за коляното, одеяло за домашни любимци. Приложим сезон : пролет/лято/есен/зима (през целия сезон). Употреба : легло, диван, кола, сиеста, хотел, болница, самолет, пикник, пътуване. Метод за измиване : . Може да бъде измиване на ръце / машинно измиване. Трябва да се измие отделно, когато се поставя заедно с различни цветове. Нормално измиване на температурата, неутрален препарат, не може да се избелва, а не гладене .. Топли съвети : . Моля, напомнете, че дължимите ефекти на осветлението, настройките на яркостта/контраста на монитора и т.н., може да има някои леки разлики в цветовия тон на снимката на уебсайта и действителния елемент. Мярка на артикула на ръка може да е различна с 2-5 см. Надявам се, че можете да разберете производствената партида е различна, ако имате малка разлика, моля, разберете. [Лек и мек] Нашето пилешко име Име размито фланелно одеяло комбинира първокласна материя с плюшено е меко и уютно за докосване, приятелски настроени към деликатната кожа, затопляне и лек, за да ви поддържа удобно през годините. Името одеяло се предлага в различни размери. 30 "x40" е проектиран да бъде одеяло за бебе или домашни любимци. 40 "x50" е дизайн за деца. 50 "x60", който е дизайн за тийнейджъри. 60 "x80" е подходящ за възрастни. 90 "x120" Изключителният голям размер е подходящ за цялото семейство . [широко използвано] нашето пилешко име Flannel Flannel е много полезен артикул, който трябва да има под ръка. Може да се използва като постелка, шал, баня до приветствие, подходяща за легло, диван или къмпинг, раница. Перфектен размер и тегло за носене както за дейности на закрито, така и за открито. Освен това може да бъде аксесоари за стаи, лесно подобрява или координира вашия жив домашен декор. [Най -добър подарък] удобно и меко пилешко име за име на име може да се използва като подарък, за да накара получателя да почувства топлина и любов. Всяко одеяло ще бъде красиво обвито, за да изненада приятелите или членовете на семейството си на Коледа, Хелоуин, Деня на благодарността, Великден, Деня на Рен, Рожден ден или Всякакви други случаи. Лесен за грижа и може да се измие машинно на студ, изсушен на ниско ниво и той е устойчив на бръчки и свиване, издръжлив и не избледнява дори след дълго време и множество измивания. Ако имате някакви съмнения, моля, свържете се с нас.

Подробни спецификации

Свързани продукти