• New
Одеяло, хвърляне на одеяло фланелни одеяла кралица размер, шаблон за печат в домашни условия ултра-меки удобни одеяла за хвърляне на училище Основи за общежитие то?

Одеяло, хвърляне на одеяло фланелни одеяла кралица размер, шаблон за печат в домашни условия ултра-меки удобни одеяла за хвърляне

BGN 2.00

Брой продукти
Продуктът е наличен

Топлота : Нашите продукти винаги са посветени на това да давате топло и уютно усещане на вашето семейство през цялата година. Различен цвят : предлага гама от цветове и размери, луксозни и издръжливи одеяла, за да украсите дома си по привличащ поглед. : Направете всичко възможно да предоставим на клиентите висококачествени и рентабилни одеяла, обслужващи всеки клиент внимателно. Заведете одеяла за диван, легло, XS-100*150cm; S-130*150cm; XL-150*200cm. 【Удобно одеяло】 : Уютно с това одеяло за хвърляне! Той не само има стилен дизайн, но и е ултра мек. 【Машинен миещ】 : Този продукт е изграден да продължи, машинно мие и избледнява устойчив, за да ви забавлява и модерно. Поради антилигирането, качеството на анти бръчки, топло одеяло може да се използва като покритие за предотвратяване на петна или прах за дълго време. 【Значим подарък】 : Това удобно одеяло е идеално за себе си, членовете на вашето семейство, вашите деца, домашни любимци или вашите приятели. Това е прекрасен и съществен подарък, който трябва да имате в регистъра на бебешкия душ! Сладък модел изграждане на практически перфектни подаръци за всеки повод : Детски дни за душ, рожден ден, Деня на благодарността, Коледа, Ден на майката и Деня на децата.

Подробни спецификации

Свързани продукти