• New
Наздраве САЩ валентин ден декор венец, ръчно изработен бълвищ сърцевина във формата на сърце с биволски карирани лъкове за ферма за декорация на Деня на Свети Вале?

Наздраве САЩ валентин ден декор венец, ръчно изработен бълвищ сърцевина във формата на сърце с биволски карирани лъкове за ферма

BGN 2.33

Брой продукти
Продуктът е наличен

Описание : Орнаментът има ярко оцветен и възхитителен дизайн на формата на сърцето, което го прави може да бъде идеалното допълнение към Свети Валентин, сватби и годишнини, за да се изрази пълна с любов. Можете да използвате този орнамент, който е достатъчно лек за окачване на The Входната врата, стените, прозорците, сватбените арки за специалните празници. Направете тъкан, тя е устойчива на износване и оцветена. Продуктът се предлага с ремък, лесен за инсталиране. Дължината на този продукт е 40 см, а ширината е 40c. Сърцето във формата на сърце е безвременен и подходящ за много фестивали. Детайли на Beautifulsize : 40см x 40см/15.75 "x 15.75 " (Прибл.) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да бъде малко по -различен от снимките. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различните ръчни измервания .Package Включва : 1 х висулка Сърце. Орнаментът има ярко оцветен и очарователен дизайн на формата на сърцето, което го прави може да бъде идеалното допълнение към Свети Валентин, сватби и годишнини, за да изразите пълна с любов . Можете да използвате този орнамент, който, който е достатъчно лек за окачване на входната врата, стени, прозорци, сватбени арки за специалните празници . Изработен от плат, той е устойчив на износване и оцвети. Продуктът се предлага с ремък, лесен за инсталиране. Дължината на този продукт е 40 см, а ширината е 40 см . Сърцето във формата на сърце е безвременен и подходящ за много фестивали.

Подробни спецификации

Свързани продукти