• New
Бижутериклуб Аквамарин Пръстен Рожден Камък Бижута-2. Карат Аквамарин 0. Стерлинги Сребърен пръстен бижута-скъпоценни камъни пръстени с хипоалергенни 0. Сребърна Л?

Бижутериклуб Аквамарин Пръстен Рожден Камък Бижута-2. Карат Аквамарин 0. Стерлинги Сребърен пръстен бижута-скъпоценни камъни пръстени

BGN 1.67

Брой продукти
Продуктът е наличен

ЯРЪК АКЦЕНТ, КОЙТО СВЕТИ ОТВЪТРЕ. Изработен от истински Аквамарин скъпоценни камъни, 0.925 стерлинги сребро. За разлика от евтино изработените скъпоценни камъни за жени, които се оказват фалшиви, с тъпи, плоско изглеждащи изкуствени камъни, Бижутерският пръстен Аквамарин се отличава с истински 2,20 каратов Аквамарин камък. Изработен с грижа и експертна изработка и поставен в хипоалергенна сребърна лента от 0.925, този великолепен син овален пръстен е направен с висококачествени материали, които го отличават от останалите. Нашият истински Аквамарин пръстен разполага с : . - 2.20 Карата Аквамарин Скъпоценни Камъни Клъстери. - Хипоалергенен 0.925 стерлинги Сребърен пръстен лента (нула никел или олово). - Деликатен дизайн с трайна, дълготрайна изработка. Зашеметяващ подарък за вашите значими други, майка, сестри и близки! Нашите аквамаринови пръстени за жени и пръстени с рожден камък допълват всички тонове на кожата красиво. Подарете ги като подаръци за рожден ден за мама и подаръци за жените в живота си!. В бижутерския клуб, ние сме горди да предложим на нашите клиенти ексклузивни, висококачествени бижута от аквамарин на разумни цени. Ние изработваме нашите уникални пръстени за жени с грижа, за да ви дадем абсолютно най-доброто качество, артистичност и изработка за цената. Средният пръстен от аквамарин често се оказва не истински, с изкуствен аквамарин, който изглежда скучен и плосък. Бижутерският клуб Аквамарин пръстен разполага с истински 2,20-каратов скъпоценен камък Аквамарин, нарязан на великолепен Овал. С хипоалергенна, светеща 0.925 Сребърна настройка, този зашеметяващ каменен пръстен с ярък, син нюанс допълва всички тонове на кожата. Докато други пръстени от скъпоценни камъни са направени евтино и лесно се огъват и чупят, нашият пръстен от Аквамарин е качествено изработен, за да издържи. Макар и нежен и елегантен в дизайна, този Аквамарин пръстен е всичко друго, но не и крехък, изработен с дълготрайна, издръжлива сребърна лента и настройка от 0,925 стерлинги. Ако имате някакви въпроси относно размера на лентата, моля, свържете се с нас директно, за да можем да ви помогнем в намирането на вашата перфектна форма. Ярък, зашеметяващ подарък, който винаги ще цени. Независимо дали подарявате този скъпоценен камък на майка си на деня на майката, на половинката си като специална изненада или обещаващ пръстен, или на приятел или любим човек като празник на техния уникален рожден камък, получателят ще обожава да носи този 2,20 каратов блясък на ръката си.

Подробни спецификации

Свързани продукти