• New
Пантсавер по поръчка стелки за кола за Киа Оптима 2011, компютър, Защита от всякакви метеорологични условия за превозни средства, пластмаса, устойчива на тежки атмос?

Пантсавер по поръчка стелки за кола за Киа Оптима 2011, компютър, Защита от всякакви метеорологични условия за превозни средства,

BGN 55.47

Брой продукти
Продуктът е наличен

Кликнете тук, за да намерите стелки по поръчка, които да паснат на Вашия автомобил по поръчка : вашата подложка за кола се нарязва, за да пасне на точното оформление на вашия под Киа Оптима, така че да се монтират за секунди, без да се изискват винтове, болтове, крепежни елементи или инструменти. Защитете колата и дрехите си : дълбоки канали канализират вода, сняг, кал, разливи и отломки в уникален централен тиган, който улавя до 500 мл (16 унции.) на кал и лесно избършете или изплакнете чисти. Превъзходни автомобилни изтривалки за всякакви метеорологични условия : Изработени от нетоксични, устойчиви на атмосферни влияния Рециклирани ПВЦ, без бисфенол А пантсавър изтривалки са водоустойчиви и без мирис дори при екстремни метеорологични условия и поддържат гъвкавост и издръжливост до минус 76â ° Ф (- 60Â ° в). Неплъзгащ се дизайн : гъвкавите грайфери захващат пода, за да запазят постелката на място, без да повредят килима на автомобила. Произведено в Северна Америка : гордо произведено в Канада от членове на Обединените стоманолеярни (УСВ местни 1-500) и подкрепено от доживотна гаранция за вашето спокойствие.

Подробни спецификации

Свързани продукти