• New
84 x60 мека купчина ръчна ръчна килим за шайба, 3d рошав килим за хол, персийски килими за модерен домашен декор, мек луксозен килим, черен килим, черен килим, черен кили?

84 x60 мека купчина ръчна ръчна килим за шайба, 3d рошав килим за хол, персийски килими за модерен домашен декор, мек луксозен

BGN 57.93

Брой продукти
Продуктът е наличен

Привличащите вниманието цветове създават модерно произведение на изкуството, превръщайки подовете ви от Drab към Fab. Украсете спални, дневни, кухни, трапезарии или коридори с оригинален вид и луксозна мекота. Независимо дали стаята ви е голяма или малка, нашите килими работят за всеки етаж и пространство. Дайте на вашия хол или вход преобразяване и изпитайте плюшен комфорт под пръстите на краката. /Сиво/червено/кафяво/сиво/Bluemain Материал : Необходимо е полиестерсемас : Данбел на пакета : 1kind Напомняне : Поради големия размер на продукта и неудобния транспорт, след като поръчката е изпратена, ние приемаме само заявките за връщане поради качество Проблеми. Надявам се, че можете да разберете. [Супер меко усещане] Този пухкав килим от зоната е супер мек и издръжлив, мек на пипане, топъл и красив, в същото време има силна здравина, не се хвърля, не избледнява и няма миризма, Създаване на уютна зона за деца и вашето семейство , гъста повърхност, която е мека на пипане и купчини, които се чувстват като да излязат на облак и пръсти на щитове от студения етаж . [Дизайн на жизнения стил] Трапият мек килим приема минималистичен дизайн И концепция за модерен стил, използване на прост цвят за добавяне на топлина и елегантност в стаята на вашия дом, мека лека, но не избледнява. Мекият пухкав килим се предлага в множество цвята, за да отговаря на различните ви стилове и нужди, съвпада с идеален избор за домашна декорация . [Размер] Общият плюшен размер на килима е 84 "LX60" WX1.5 "H . [Перфектен за всяка стая ] Този плюшен килим за зона създава удобна атмосфера с пухкав рошав килим, който е достатъчно универсален за момичетата за момичета, спалня, хол, детска стая, общежитие, игрална зала, апартамент, домашен офис, учене или фоайе . [Съвети за поддръжка] Вакуумирайте редовно ; За леки разливи, петна почистване с лек препарат с помощта на мокра кърпа или хартиена кърпа.

Подробни спецификации

Свързани продукти