• New
Веворбранд кран дозатор кабинет, пет чекмедже кран организатор кабинет студено валцована стомана, 60 отделение кран дозатор и органайзер шкаф притежателя за машин?

Веворбранд кран дозатор кабинет, пет чекмедже кран организатор кабинет студено валцована стомана, 60 отделение кран дозатор и

BGN 29.96

Брой продукти
Продуктът е наличен

Индексните етикети са сортирани, за да се подобри ефективността на работата.9 кг съдържание на опаковката 1 х шкаф за дозатор 5 х празни етикети. Те могат да се използват един до друг или подредени, за да спестят място.Осигуряване На Високо Качество 2. Те могат да се използват един до друг или подредени, за да спестят място. Защо Да Изберете Веворбранд? 1.Изключително Ниски Цени 3. Плавно използване лесните плъзгащи се сачмени пързалки с буфери позволяват на чекмеджетата да се движат гладко. Дръжте инструментите си на прах-и спретнато организирани с тези стифиращи се шкафове за съхранение.0 мм с оранжево-фигурно покритие, не е лесно да се деформира.24 / 7 професионално обслужване на клиенти описание на продукта пет чекмеджета за кран дозатор шкаф нашият организатор за кран държи множество конуси, щепсел, дъно и спирални кранове в размери на винта на машината от #2-56 до #12-28 и има 60 отделения. Предлагаме и допълнителни 5 празни етикета за Вашата индивидуална класификационна употреба. Студено валцована стомана нашите тежки габарити произведени стоманени шкафове и чекмеджета са здрави и издръжливи. Изработен от студено валцована стомана 0. Студено валцована стомана нашите тежки габарити произведени стоманени шкафове и чекмеджета са здрави и издръжливи.Бърза и сигурна доставка 4. Спецификации модел : ВВ-ДК-2561228 Брой чекмеджета : 5 брой отделения : 60 размери на отделението : #2-56 до #12-28 Материал : стоманена Форма : Правоъгълен Размер на етикета : 11.Осигуряване На Високо Качество 2. Множество сцени нашето многофункционално хранилище е удобно и ултимативно. Той е отличен за организация и идеален за машинни магазини, отдели за поддръжка и общо съхранение. Тя създава сплотена визия в зает кабинет. Лесна идентификация лесни за четене, постоянни и трайни ленти за идентификация показват размерите на инструмента. Тя създава сплотена визия в зает кабинет. Защо Да Изберете Веворбранд? 1.Бърза и сигурна доставка 4.

Подробни спецификации

Свързани продукти