• New
Ето да се чувствате добре Seinfeld TV Show Series ситком цитат стена стикери декор дизайн момчета момичета спалня развлекателни фенове стаи домашни изкуства стенописи с сте?

Ето да се чувствате добре Seinfeld TV Show Series ситком цитат стена стикери декор дизайн момчета момичета спалня развлекателни

BGN 2.00

Брой продукти
Продуктът е наличен

➽Be Different -Vinyl Decals are the newest trend taking over households across the United States. Можете да ги поставите на всяка плоска повърхност, да ги премахнете лесно, без да повредите никаква повърхност или боя. Те са чудесно парче за разговор или просто е това, което вашата къща или спалня липсва, за да го направи перфектен. ➽materials -Деколтета се използват за еднократна употреба, но ще продължат много дълго време, след като се прилагат. Цветът е това, което виждате на снимката, но ние имаме всеки цвят. Ако желаете промяна на цвета, просто ни изпратете съобщение с вашата поръчка и какъв цвят бихте искали да бъде. Вашата поръчка ще се предлага в сигурна тръба за доставка, за да се уверите, че е пристигнала в страхотно състояние и не е повредена при процеса на доставка. Също така ще получите лесни за използване инструкции как да приложите Decal. Трансферният филм вече се прилага, за да го направи лесен преход от хартията към стената ви. ➽mission -Основани сме на простата философия за създаване на страхотно изглеждащи етикети с изключително високо качество и обичаме да виждаме/ чуваме за всички страхотни изглеждащи стаи, които сте украсили с винилово изкуство. Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем с всякакви нужди. ➽Colors-Поръчката ви ще се предлага в цвета, показан на изображението, освен ако не ни изпратите съобщение с вашия цвят по избор. Ние предлагаме голямо разнообразие от цветове и можете да видите диаграма в изображенията, която да ви помогне да изберете. Просто моля, уверете се, че ни изпращате съобщение, ако искате да промените цвета от снимката . ➽quality -Гордеем се с някои от най -доброто качество в индустрията. Използваме висококачествен плосък винил, който е предназначен за употреба на закрито, Ако планирате да поставите това някъде, което има повече излагане на времето, уведомете ни и можем да използваме гланцов винил, който е предназначен за използване на открито. Посвещение на обслужването на клиентите и качеството на продукта. Изображенията не са за мащабиране. Ние ги правим по -големи в изображенията, за да можете по -добре да видите как изглеждат дизайните отблизо. Размерът е в заглавието и е височина след това ширина. Ако не виждате размера, който търсите, ние повече от щастливи да се настаним това, което търсите. Изпратете ни съобщение с размера, който сте търсили.

Подробни спецификации

Свързани продукти