• New
Biplut бизнес вратовръзка регулируема гладка повърхност, лесна за съвпадение на фина изработка декоративна изящна винтидж стил кариран различни модели мъже вратовр?

Biplut бизнес вратовръзка регулируема гладка повърхност, лесна за съвпадение на фина изработка декоративна изящна винтидж стил

BGN 3.33

Брой продукти
Продуктът е наличен

Описание : С професионалната и изискана изработка тя е много устойчива на износване и удобно. Имайки дизайна на кариран печат, ще бъде добавено усещане за дизайн. В различни цветове ви позволяват да изберете този, който най -много ви харесва. Широкият диапазон на приложение го прави много подходящ за различни случаи. Той е конструиран от полиестер. Дължина и ширина на този продукт е 146см и 8см. Подходящ е за банкет, парти, бизнес, офис, интервю и т.н. x 3.1 "(Прибл.) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да бъде малко по -различен от снимките. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. И изящна изработка, тя е много устойчива на износване и удобна. Имайки дизайна на кариран печат, ще бъде добавено усещане за дизайн . Десет различни цвята ви позволяват да изберете този, който най -много ви харесва. Широкият диапазон на приложение го прави много подходящ за различни поводи . той е конструиран от полиестерен материал. Дължината и ширината на този продукт е 146см и 8 см . подходящ е за банкет, парти, бизнес, офис, интервю и т.н.

Подробни спецификации

Свързани продукти